sunnuntai 11. tammikuuta 2009

In the year 2012

Katsoin tänään huipputieteellisen dokumentin Jim-kanavalta, jossa esiteltiin kaikki mahdolliset ennustukset, jotka väittävät maailman loppuvan vuonna 2012. Joissakin ennustuksissa esiintyy jopa tarkka päivämäärä, 21.12.2012. Aika ikävää olisi kyllä kuolla juuri joulun kynnyksellä, mutta toisaalta tuona vuonna voisi kerrankin vaan ryypätä kaikki veronpalautusrahat välittämättä joululahjojen ostamisesta.

Tämä dokumentti sai minut kuitenkin miettimään, mitä haluaisin tehdä ennen kuin maailma lakkaa olemasta (koska toivottavasti en nyt kuitenkaan kuole seuraavan neljän vuoden aikana). Tulin seuraavaan, joskin säälittävään, lopputulokseen:

1) Mennä naimisiin ja pitää ihan hullut, Panun sanoin "supermegabitchass"-bileet. Meillä on nyt Emmin kanssa itse asiassa erinomainen suunnitelma tuplahäistä, jotka pidetään Naantalin kylpylässä - ilmeisesti lähiaikoina, sillä kuherruskuukausikin pitäisi viettää ennen maailmanloppua. Häiden teema on sitten Star Wars, eli voitte alkaa keräämään karvoja Chewbaccan asua varten jo nyt.

2) Ostaa asunto. Matti sanoi mulle mun heikolla hetkellä, että ehkä mun pitäisi ottaa asuntolaina, joka ei jättäisi huonona eikä hyvänä päivänä. Sellainen uskollisuus olisi hienoa kokea, vaikka lojaali osapuoli olisikin pankki.

3) Kokea fuksivuosi ja tuhota maksa loppuiäksi. Eli noin kolmen vuoden ajaksi. Kevytkenkäinen, vastuuton ja rietas toiminta kunniaan!

Ei pidä asettaa itselleen tämän enempää tavoitteita. Enhän halua, että elämästäni ennen maailmanloppua tulee pelkkää suorittamista. Tai siis sen enempää kuin mitä se nyt on.

Love, Sini

5 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Mua jäi mietityttään vaan se, että eikö tuo kolmoskohta ole jo tavallaan by suoritettu..?

Sini kirjoitti...

Joo, toki. Mutta haluaisin viettää sellaisen aikuisten oikean fuksivuoden ilman että mun täytyy olla by matemaatikot ja tietokoneilijat. By hauskat ihmiset, niinku.

Emmi kirjoitti...

Ah, tämä by selvä.

wiza kirjoitti...

Mähän oon tuohon päivämäärään mennessä jo kolmekymppinen joten elämä on anyway ohi, eli eipä tuo haittane jos maailma sitten loppuu

Anonyymi kirjoitti...

Spiritual Awakening