sunnuntai 7. joulukuuta 2008

"Erityisesti poliittiseen vitutukseen"

Kävin perjantaina Kokoomuksen 90-vuotisgaalassa. Se oli ihan kiva pukujuhla, mutta voisi luulla että illalliskortin hintaan sisältyisi myös istumapaikka. Villein huhu illalla kertoikin jonkun pyörtyneen Jyrkin puheen aikana. Voidaan vain arvailla, johtuiko se Jyrkin puheesta vai siitä tukahduttavasta kuumuudesta. Tarina ei kerro.

Eilen mulla ja Hansilla piti olla anti-Suomi-fest, mutta eihän siitä sitten mitään tullut. Juutuin kuitenkin itsenäisyyspäivän vastaanottoa katsomaan, kun yritin bongata tuttuja. Arno ja Hans istuivat mun sohvalla ja kuuntelivat huuli pyöreänä, kun haukuin kaikkien mekot ja esittelin kokoomuslaisia poliitikkoja. Poikarukat. Loppuilta vietettiinkin sitten maailman ahdistavimman elokuvan parissa. The Strangers. En suosittele.

Tänään sain ensimmäisen joululahjan. Anna toi minulle lahjan, Survival Kitin erityisesti poliittiseen vitutukseen. Myös työkalupakkina tunnetaan. Kiitokseksi tarjosin vadelmatorttuja ja punaviiniä, joulukortin ja digiboksin. Ehkä me ollaan tasoissa, koska Anna voi nyt purkaa vitutustaan katsomalla turhaa televisioviihdettä. Who knows.

Love, Sini

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siinä syödessä otti kyllä hetkellisesti päähän - tai no lähinnä vasempaan käsivarteen - ettei ollut istumapaikkaa. Tosin ainakin meitä tästä varoitettiin illalliskorttien mukana tulleessa kirjeessä. Itsekin pohdin, että olis ollu kiva, jos ois ollut istumajuhla, mutta toinen puoliskoni huomautti, että hauskempihan tämä näin oli, kun ei ollut sidottu pelkästään siihen pöytäseurueeseen, vaan oli ihan hyväksyttävää vaellella ympäri salia!

Alice kirjoitti...

Kiitos vielä kaikista lahjuksista! Ja jouluja, jouluja!

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Yhdyn Annaan.
Eiku.