perjantai 29. toukokuuta 2009

Nerokkain vaalikampanja ikinä!


Näin eteni eurovaalihurinan toistaiseksi nerokkain kampanja:

- Kai Pöntinen laittoi Hesariin mainoksen, jossa lukee isolla...no, lukekaa itse.
- Iltalehti julkaisi aiheesta etusivuillaan uutisen, jossa kuvituksena on Kai Pöntisen mainos. Jokainen voi siitä sitten itse laskeskella, että Pöntinen sai itselleen täysin ilmaiseksi mainoksen toisessakin suomalaisten suosimassa lehdessä.
- Facebookissa vilisee viestejä ja linkkejä liittyen Pöntisen mainokseen - jälleen kerran loistavaa sissimarkkinointia.
- Uusi Suomi kirjoitti Kokoomuksen euroehdokkaan sopimattomasta mainoksesta. 27 kommentoijan joukosta löytyy ihmisiä, jotka pahoittelevat ehtineensä äänestämään Perussuomalaisia Pöntisen sijaan.
- Pöntinen on saanut puolueen johtajat kommentoimaan omaa mainostaan - esimerkiksi Helsingin Sanomissa Katainen tuomitsee Pöntisen mainoksen täysin.

Tee perässä! Eiköhän näin populistisella ja kansan syviin riveihin vetoavalla kampanjalla vedetä välistä kaiken maailman timosoinien ja persujen äänistä. Minusta tää on vaan lähinnä aatteellisesti surullista olla samassa puolueessa tällaisten ihmisten kanssa, mutta olen toki seurani jo huomattavasti aiemminkin tunnistanut.

Love, Sini

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Millaisten ihmisten kanssa on mielestäsi ikävä olla samassa puolueessa? Tarkoititko nyt Jyrki Kataista, joka matelee ja nuolee persettä kieli ruskeana näin vaalien alla vähän joka suunnalla? Vai tarkoititko tätä kauhean rassistista Kai Pöntistä?

Jos tarkoitit Pöntistä, niin mitä vikaa on Pöntisen mainoksessa? Miksi on paha asia haluta pitää sosiaalipummimaahanmuuttajat Suomen ulkopuolella? Pitäisikö Pöntisen julistaa haluavansa ottaa sosiaalipummimaahanmuuttajat Suomeen riemumielin? Vai pitäisikö Pöntisen kenties julistaa haluavansa jotkut muut maahanmuuttajat kuin nämä sosiaalipummimaahanmuuttajat Suomen rajojen ulkopuolella? Miksi?

Terveisin yksi sosiaalitoimiston vieressä asuva suomalainen veronmaksaja, jota tämä leväperäinen veronmaksajien rahojen kylväminen heimosotureiden taskuun ei enää yhtään naurata.